Braciere (Brazier) by Cristoforo Trapani Magnolia Table Collection Dimensions: 32 x 31 cm Materials: Nero Marquinia, Steel, Glass Contemporary chefs love to construct their culinary creations to enhance their impact; it’s not difficult therefore, to imagine they also love to create the props. Cristoforo Trapani, chef of Magnolia, the stellar restaurant at the Hotel Byron in Forte dei Marmi, has translated his culinary creativity to design. These two worlds meshed instantly: at the table or on a sideboard, his tiered cake stand PRE, hosts sweet and savoury finger food to be offered to guests in a creative and unexpected way. The bread basket of the Apuan Alps, in white or black marble, is ready to cradle the great Italian bread making tradition; the artichoke brazier is his chef-d’oeuvre, and the soup tureen, are all objects of a simple cuisine that is redolent of lemons, sea and sun. They are not limited to functionality, but gleam with the marble’s calcite. Stellar Chef of “La Magnolia” in Forte dei Marmi. His early experiences of working with fresh and simple ingredients from his native land, lead him to formulate a concept of cuisine that is simple and rewarding. His meetings with masterful chefs such as Heinz Beck, Antonino Cannavacciuolo, Moreno Cedroni and Davide Scabin, refined the personality of a chef who can capture and reinterpret the rich traditions of the south, combining them it in a straightforward way with the honest, gastronomic resources of Tuscany; from Lunigiana to Versilia, where he lives.
Braciere (brasero) par Cristoforo Trapani Collection de tables Magnolia Dimensions : 32 x 31 cm Matériaux : Nero Marquinia, Acier, Verre Les chefs contemporains aiment construire leurs créations culinaires pour en renforcer l'impact ; il n'est donc pas difficile d'imaginer qu'ils aiment aussi créer les accessoires. Cristoforo Trapani, chef du restaurant Magnolia de l'hôtel Byron à Forte dei Marmi, a transposé sa créativité culinaire au design. Ces deux mondes se rejoignent instantanément : à table ou sur un buffet, son présentoir à gâteaux à étages PRE accueille des amuse-gueules sucrés et salés à offrir aux invités d'une manière créative et inattendue. La corbeille à pain des Alpes Apuanes, en marbre blanc ou noir, est prête à accueillir la grande tradition italienne de fabrication du pain ; le brasero à artichauts est son chef-d'œuvre, et la soupière, sont autant d'objets d'une cuisine simple qui évoque les citrons, la mer et le soleil. Ils ne se limitent pas à la fonctionnalité, mais brillent de la calcite du marbre. Chef Stellaire de "La Magnolia" à Forte dei Marmi. Ses premières expériences de travail avec des ingrédients frais et simples de sa terre natale l'ont amené à formuler un concept de cuisine simple et gratifiant. Ses rencontres avec de grands chefs comme Heinz Beck, Antonino Cannavacciuolo, Moreno Cedroni et Davide Scabin ont affiné la personnalité d'un chef capable de capturer et de réinterpréter les riches traditions du sud, en les combinant de manière directe avec les ressources honnêtes et gastronomiques de la Toscane, de la Lunigiana à la Versilia, où il vit.
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